2 Responses to Iosif Ton la Portland

 1. Mai fratilor,
  Nu mai ascultati balivernele acestui eretic si securist din 1958 . . Asta e un nemernic fara precedent . . Cind vor fi muscati si penticostalii de acest inveninat, atunci va fi uluiala lor ! Nu vedeti ce mindrie luciferica il caracterizeaza ??? Nu vedeti cum se lauda si cum se umfla de mindrie ?? El “STIE” sa-si vinda marfa, ca un diplomat ! Si voi naivilor il credeti . . ! Nimeni nu-l intreaba: “Mai Ton de ce ai tacut 40 de ani si n-ai spus la frati ca tu “vorbesti in limbi” ??? sau “Cind ai fost bolnav anii trecuti . . tu Ton, ai avut drac ??”
  Fratilor intrebati-l sa va explice toata activitatea lui la Secu din 1958 pina in prezent . . de cei 10 ani de mizerii in care a trait . . si acum . . ce “grad ” poarta ????
  Sunt uluit ce usor se accepta minciuna si ce greu se crede Adevarul ! Si cum stie acest nemernic sa induca in eroare . . intii pe baptisti si acum pe penticostalii pe care ii critica asa de aspru altadata (dupa ce vorbise in limbi) !
  Dumnezeu sa se indure de noi toti si sa-l opreasca pe acest intrus !
  Cu mare dezamagire si mare durere pentru fratii mei naivi !

 2. Avatar ana stirbu
  ana stirbu says:

  Ma bucur sa il vad pe fratele Iosif Ton, mi-a fost profesor la Insitutul Biblic din Oradea. Ne-a predat cursul de spiritualitate. E un om deosebit. Dumnezeu sa il binecuvinteze!!!!