Hristos a inviat!

Hristos a Inviat!

 

Va dorim un Paste fericit alaturi de Domnul Isus, Mantuitorul si Domnul tuturor care-L accepta. El a platit in locul nostru pretul pentru iertarea pacatelor noastre. Ma rog ca Domnul sa va binecuvanteze si sa va atinga prin Duhul Sfant la acest Paste!

 

Petru & Annie Amarei

Romanian Christian Television

Chicago, Illinois USA

 

Filmul Isus

 

A docudrama on the life of Jesus Christ based on the Gospel of Luke, JESUS has been translated into more than 1,000 languages since its 1979 release. It remains the most translated and viewed film in history.

 

JESUS (Romanian)
– Watch more Videos at Vodpod.

 

Isaia 53.

1  Cine a crezut în ceea ce ni se vestise? Cine a cunoscut bratul Domnului?

2  El a crescut înaintea Lui ca o odrasla slaba, ca un lastar care iese dintr-un pamânt uscat. N-avea nici frumusete, nici stralucire ca sa ne atraga privirile, si înfatisarea Lui n-avea nimic care sa ne placa.

3  Dispretuit si parasit de oameni, Om al durerii si obisnuit cu suferinta, era asa de dispretuit, ca îti întorceai fata de la El, si noi nu L-am bagat în seama.

4  Totusi El suferintele noastre le-a purtat, si durerile noastre le-a luat asupra Lui, si noi am crezut ca este pedepsit, lovit de Dumnezeu si smerit.

5  Dar El era strapuns pentru pacatele noastre, zdrobit pentru faradelegile noastre. Pedeapsa care ne da pacea a cazut peste El, si prin ranile Lui suntem tamaduiti.

6  Noi rataceam cu totii ca niste oi, fiecare îsi vedea de drumul lui, dar Domnul a facut sa cada asupra Lui nelegiuirea noastra a tuturor.

7  Când a fost chinuit si asuprit, n-a deschis gura deloc, ca un miel pe care-l duci la macelarie si ca o oaie muta înaintea celor ce o tund: n-a deschis gura.

8  El a fost luat prin apasare si judecata. Dar cine din cei de pe vremea Lui a crezut ca El fusese sters de pe pamântul celor vii si lovit de moarte pentru pacatele poporului meu?

9  Groapa Lui a fost pusa între cei rai, si mormântul Lui, la un loc cu cel bogat, macar ca nu savârsise nicio nelegiuire si nu se gasise niciun viclesug în gura Lui.

10  Domnul a gasit cu cale sa-L zdrobeasca prin suferinta… Dar, dupa ce Îsi va da viata ca jertfa pentru pacat, va vedea o samânta de urmasi, va trai multe zile, si lucrarea Domnului va propasi în mâinile Lui.

11  Va vedea rodul muncii sufletului Lui si Se va înviora. Prin cunostinta Lui, Robul Meu cel neprihanit va pune pe multi oameni într-o stare dupa voia lui Dumnezeu si va lua asupra Lui povara nelegiuirilor lor.

12  De aceea, Îi voi da partea Lui la un loc cu cei mari, si va împarti prada cu cei puternici, pentru ca S-a dat pe Sine însusi la moarte si a fost pus în numarul celor faradelege, pentru ca a purtat pacatele multora si S-a rugat pentru cei vinovati.