Petru Lascau la RTN

Aired on satellite Globcast 508, (RSC1) and on RTN Monday, Oct. 4, 2010 @ 8PM CST

INTERVIUL CU PETRU LASCAU LA TELEVIZIUNEA RTN CHICAGO

in emisiunea “Fata in Fata”

Petru Lascau este pastorul bisericii penticostale Elim din Phoenix, Arizona si ne-a acordat un scurt interviu la conventia penticostala din Atlanta, Georgia. Aflati parerea pastorului Lascau despre cartea “Rascumpararea Memoriei” si despre iertarea pastorilor care au colaborat cu securitatea; Cat este de dificil sa recunoasteti si sa va cereti iertare atunci cand gresiti? Aveti puterea sa-i iertati pe pastorii care au colaborat cu securitatea? Acestea sunt doar doua din intrebarile la care va raspunde pastorul Petru Lascau si multe altele. Vom publica data si ora difuzari pe acest site sau urmariti emisiunea “Fata in Fata” pe canalul RTN in SUA si Canada, sau pe canalul Alfa Omega in Romania si Europa.

******

Canalul RTN este sustinut financiar partial din donatii benevole oferite de telespectatorii nostri. Daca considerati ca aceste emisiuni merita sprijinul dvs moral si financiar, va invitam sa ne scrieti cateva randuri si sa faceti o donatie online sau prin posta. In schimb veti primi un DVD cadou cu cea mai recenta emisiune “Fata in Fata”.

Va multumim!

Petru Lascau la RTN, 3.4 out of 10 based on 5 ratings

2 Responses to Petru Lascau la RTN

  1. Destul de urit pastor Lascau te-ai intors impotriva prietenului tau Nicky Pop ? Ce exemplu urit dai ce sa mai zica atunci lumea care ne priveste ? Nu veni cu pamflete si povesti de stors lacrimi cu istorioare de adormit copiii. Cind ai fost la anaghie si era sa fi linsat de oameni ti-au sarit in ajutor cei pe care acum esti gata sa-i arunci la gunoi.

  2. Avatar din portland
    din portland says:

    Se spune ca pomul se cunoaste dupa roade. Uitati-va la biserica din Portland pastorita de fr. Nicky Pop cum credeti ca a putut sta in picioare atitia ani daca pastorul ei ar fi fost un colaborator al securitatii si vinovat de ceea ce este scris in aceasta carte despre dinsul? Este foarte trist sa vezi cum “prietenii” fratelui Nicky se intorc impotriva dinsului…aceasta carte a dat pe fata gindul multor inimi. Trist, foarte trist, dar sint sigur caci fratele Nicky este gata sa-i ierte pe toti pentru caci aceasta este una din multele calitati ale acestui om. Ma rog D-lui sa-l ajute sa iasa biruitor prin aceasta incercare.