06. ANTICRIST


ANTICRIST

Emisiunea Fata in fata: episodul 2012-06

Air date: Luni, 6 Ferbuarie, 2012 @ 8PM CST

On satellite Globcast 508, (RSC1) and RTN

*******

Invitat:  Florin T. Cimpean

*******

*******


*******

*******

 One Response to 06. ANTICRIST

 1. Anticristul a aparut chiar pe vremea Apostolilor , dar are vremea cind seva arata , acest anticrist ( ca duh de lucrare , este in lume , dar ca forma materiala , acest anticrist seva arata intr-o persoana ) . Deci Scriptura vorbeste de doua lucrurii :
  1. Necazul cel mare , care vine din partea celui rau asupra copiilor lui Dumnezeu .
  2. Ceasul incercareii , acest ceas al incercari , este dupa necazul cel mare si este o razbunare a lui Dumnezeu asupra locuitorilor lumi , cele sapte trimbite , fiecare cu potirul si urgia eii , adica trimbita prima , urmata de primul potir , in acelas timp luind fiinta prima urgie si asa mai departe cu a doua trimbita , pin la a 7-a trimbita , potir si urgie .
  Semnul se va pune pe frunte sau mina dreapta , deci fruntea este cel din fruntea poporului , iar mina dreapta este cel ce minuieste cuvintul Domnului .
  Ei sint insemnati in insasi cugetul lor cu un fier inrosit in foc ( 666 ) .
  Deci aceasta putere azi lucreaza in lume , nu ai carnet de pastor , nu ai drept de vinzare , si daca vrei ca sa cumperi , nu ai ce sa cumperi , fiind ca daca nu este si citeo minciuna in predica , nui bine , deci pt. descretirea fruntilor , minciuna este acul de crosetat , ex. ( un banc , o pilda preinchipuita de cineva , sau un vis mincinos din partea celui rau , etc. care nus din Scripturii .) .
  Ar fi multe de zis , dar miam expus o parte din ceea ce eu cred .