Ajutor April 29, 2011

 

Ajutor

April 29, 2011

UPDATE: April 30, 2011

Multumesc celor care ati raspuns azi si care va rugati pentru noi. Apreciez sprijinul financiar pe care la-ti oferit Domnului. El sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca asa cum numai El poate. In doar 2 ore intram in luna Mai si incepem o noua luna de slujire prin televiziune. Va invitam sa fiti partenerii nostri in misiune si in aceasta luna.

Indraznesc sa apelez la bunavointa dumneavoastra in numele Domnului Isus si al telespectatorilor nostri de pretutindeni. Am ajuns la sfarsitul lunii Aprilie si nu ne-am atins bugetul necesat pentru aceasta luna. Ne rugam ca Domnul sa miste inimile credinciosilor care primesc acest mesaj si dupa ce rostesc o rugaciune de calauzire inaintea Domnului pentru implicarea in aceasta lucrare prin televiziune, sa faca asa cum le va vorbi insusi Domnul. Noi suntem la dispozitia Lui si depindem total de El. Daca Domnul va cerceteaza si doriti sa fiti parte la aceasta mare si importanta lucrare misionara, va rugam sa ne comunicati si sa va implicati fiecare dupa posibilitati. Daca posibilitatile dumneavoastra nu va permit nicicum sa sustineti aceasta lucrare, incurajati pe cei care pot. Nu va cer pentru mine si va marturiesc ca eu imi castig existenta din alte surse. Va cer pentru Domnul si in numele romanilor rataciti undeva prin lume; debusolati si disperati. Doresc sa le oferim speranta si planul de mantuire prin Domnul Isus.

 

Pe parcursul celor 17 ani de slujire prin televiziune, am primit foarte multe mesaje prin internet, dar si conversatii telefonice cu telespectatorii. Am selectat doar cateva din multele situatii si conversatii pe care le-am experimentat .

 

am urmarit programele voatre religioase si ati spus sa va sunam daca avem nevoioe de ajutor…eu m-am decis sa ma sinucid si am ezitat sa va sun, dar ceva ma impins sa sun desi nu cred ca ma puteti ajuta cu ceva…situatia mea e prea complicata…nici Dumnezeu nu o poate rezolva. (dupa o conversatie mai lunga cu acest domn; sa linistit si m-am rugat pentru el la telefon. L-am indrumat sa mearga la biserica in duminica urmatoare)


urmaresc emisiunile crestine in Canada si ma ajuta foarte mult. Nu prea merg la biserica pentru ca inca nu am gasit o biserica unde ma pot dezvolta sufleteste. Dar as vrea sa merg la biserica voastra daca exista si in Montreal, Canada.


am urmarit programul vostru si ati spus ca oferiti sprijin in rugaciune. Am mare nevoie de ajutor in rugaciune pentru fica mea care a ales o cale foarte gresita si acum se confrunta cu o sumedenie de probleme. Numai Dumnezeu o mai poare recupera…acum se afla in puscarie in Spania.


Sunt o telespectatoare din Chicago…nu sunt religia voastra, dar programele voastre de televiziune imi transmit o liniste si pace in suflet…nici nu va imaginati cat de mult bine imi produceti mie si sotului meu…noua ne place foarte mult…nu va opriti pentru ca ne sunteti de foarte mare ajutor.


suntem o familie de ortodoxi si locuim in Chicago. urmarim regulat programele Televiziunii Crestine Romane din Chicago si ne bucuram in special ca abordati subiecte practice cu care ne confruntam in fiecare zi. In una din emisiuni ati sugerat sa venim cu problemele noastre direct la Dumnezeu si noi am aplicat acest sfat cu una din problemele care ne apasa foarte tare. Am fost ajutati si incurajati cum nici nu ne-am imaginat.


va sun din Florida, si intamplator am deschis televizorul pe programul vostru. Am urmarit emisiunea “Fata in Fata” si am fost profund miscata de marturie prezentata. Am o problema foarte complicata cu care ma confrunt acum si va rog sa va rugati pentru mine ca Dumnezu sa intervina in situatia mea.

 

Misiunea noastra este inregistrata ca si organizatie non profit, 501 (c ) (3), cu IRS si va puteti scadea donatiile din venit.

 

Va multumesc!

Petru Amarei


***

Domnul sa va binecuvanteze!

Please send a check to:

ROMANIAN CHRISTIAN TELEVISION

3707 W. Montrose Ave. Chicago, IL 60618

Tel: 773-267-0007 Fax: 773-267-0008

pa@romaniantv.org

All donations are tax deductibe as allowed by law.