Cerere de rugaciune

Daca te confrunti cu probleme personale, spirituale sau financiare, si doresti sprijun in rugaciune, te invitam sa ne comunici cazul tau si ne vom uni cu tine in rugaciune. Noi credem ca Dumnezeu are solutii chiar si in cazuri foarte dificile. Indiferent cat de complicat e cazul tau, Dumnezeu te poate ajuta.

==================
Invitam pe toti cei care pot sa se uneasca cu noi in rugaciune pentru cazurile prezentate aici.
==================

Cerere de rugaciune

* indicates required field

Powered by Fast Secure Contact Form

Totodata va solicitam si noi sprijin in rugaciune pentru propasirea Evangheliei prin mass media in general, si prin televiziune in special.

=================


 

=================

8 Septembrie, 2012

pacea Domnului frati si surori! am o foarte mare rugaminte! Va rog din toata inima sa va rugati pentru sanatatea mea! deja va fi un an de cind medicul mi-a pus diagnosul: distonie neurovegetativa, aceasta boala nu se trateaza cu pastile! numai Domnul ma poate vindeca! nu pot merge mult, aproape tot timpul stau in pat, nu pot merge mult, ametesc foarte tare si am slabiciuni :-( nu pot iesi nicaieri din casa ca sa nu cad jos! nici prin casa nu pot umbla mult timp! sunt tinara, am 24 de ani sunt casatorita, am copil de 4 ani si sunt insarcinata in luna a 3. Imi este foarte greu si fizic si spiritual, nu pot face nimic, zi dupa zi ametesc foarte tare si am slabiciuni! inteleg ca numai Domnul ma poate vindeca, numai El! sustinetima va rog in rugaciunile voastre! Va multumesc anticipat si Domnul sa va rasplateasca pentru rugaciunile voastre! Cu Domnul!

=================

30 Martie, 2011

as avea si eu nevoie de rugaciunile voastre,am un copil darius de 5,6 ani si nu umbla si nu vorbeste.as vrea ca d zeu sa se atinga DE EL.

irina

albairinaa@yahoo.com

 

=================

23 Martie, 2011

sint intr-o situatie financiara dezastroasa de doi ani nu gasesc de lucru eu locuiesc in Ungaria dar nici in alta tara nu am cunostinte ca sa ma ia la lucru,sotia mea isi pierde auzul in proportie de 80% si pe linga asta sufera de un sindrom numit,,AITRATIS,,Va rog rugativa ca Domnul sa-mi rinduiasca de lucru care este cel mai important,pentru familia mea .Va multumesc si Domnulsa-si faca voia lui la situatia noastra.Fiti binecuvintati si binecuvintare

puiu groza

panaiot@freemail.hu

=================

22 Martie, 2011

Sora Valeria din Detroit ne-a sunart azi la telefon si ne solicita sa ne rugam pentru fiul dansei Daniel in varsta de 17 ani. Daniel a avut un accident cu masina si are un picior rupt si probleme la coloana. Familia sorei Valeria are nevoie de protectia si binecuvatarea Domnului pentru a intretine cei 10 copii; 5 baieti si 5 fete. Domnul sa-i binecuvanteze si sa-i protejeze!

===============================

22 Martie, 2011

va salutam In numele DOMNULUI ISUS! AVEM MOTIVE CARE LE ADUCEM LA ADRESA LUI DUMNEZEU SI EU CRED CA EL VA LUCRA CU SEMNE SI MINUNI.

1 MANTUIREA INTREGI FAMILI

2. LOC DE MUNCA

3. BANI DE MANCARE SI CHIRIE. AICI ESTE FOARTE GREU FINANCIAR.DACA POTE SA NE AJUTE CINEVA VA RUGAM SA O FACETI CU DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU.AMIN

IORDAN STELIAN

stelianiordan@yahoo.com

 

=================

22 Martie, 2011

Ma numesc Puiu groza locuiesc in Ungaria -Szeged sint fara lucru de doi ani sotia este bolnava(osceoscleroza)o boala imuna de ingrosare a pieli,avem un venit de 150 euro dar noi nu cerm bani ci dorim si cerem si noi in rugaciune ca Domnul in indurarea lui sane dea intelepciune a intelege voia lui si de a ne calauzi viata .Va rog purtati-ne in rugaciunile bisericii dumneavoastre ,si Dumnezeu sa va binecuvinteze dupa voia lui.Cu dragoste frateasca .

PUIU GROZA SZEGED-UNGARIA

panaiot@freemail.hu

===============================

22 Martie, 2011

va rog sa ma sprijiniti in rugaciune trec prin probleme mari fiinanciare din cauza ca nu am reusit inca sa-mi gasesc un loc de munca legal(angajat cu carte de munca)si avem lunar datorii pe care in viitor in aceasta situatiie nu vad cum o sa le putem achita.

va multumesc,

ALBU TOBIE ISAC

albutobieisac@yahoo.com

===========================

22 Martie, 2011

Va rog rugati-va si pentru mine, trec prin ceva incercari si probleme personale cat si financiare.

Fiti binecuvantati!

Constantina

emutza4you@yahoo.com

===========================

22 Martie, 2011

Avem nevoie de sprijin an rugaciune pentru lucrarea de evanghelizare anceputa recent an localitatea noastra CUT jud Neamt

pascu simona

pascu_symona@yahoo.com

===============================

CERERE DE RUGACIUNE Date/Time: February 19, 2011 4:35 pm

“eliberat de anumite ginduri de care nu pot scapa”

Sint zece ani de la botezul in apa si legamintul cu Dumnezeu cai voi sluji o vesnicie , Dumnezeu ma adus pe calea pocintei acum zece ani in urma divortului din prima casatorie (in lume) intre timp mam casatorit in Domnul de sapte ani si va marturisesc ca atit de mult a luptat sarpele ca sa ma desparta de actuala sotie dar multumiri fie aduse lui Dumnezeu care a luptat pentru mine . Acum asi vrea sa va rugati pentru mine sa fiu eliberat de anumite ginduri de care nu pot scapa . Dumnezeu sa va binecuvinteze.

==================

Dragi Prieteni,

Va rog rugati-va pentru fr. Cornel Radu care este grav bolnav la Swedish Hospital (in Chicago).

Multumesc.

Cu aleasa pretuire,

Florin T. Cimpean

RASPUNS LA RUGACIUNE

Duminica, 20 martie, 2011, pastorul Florin Cimpean a marturisit public in biserica Philadelphia din Chicago, minunea ca fratele Cornel Radu a iestit din coma. Doctori se minuneaza si recunosc ca e o minune. Slavim pe Domnul pentru ca e asa de bun. Ne rugam in continuare pentru recuperarea completa a fratelui Cornel Radu.

==================

Va rog sa va rugati si pentru mine , trec printr-o situatie financiara foarte grea si nu mai vad nici o solutie! Numai Domnul Poate!

Va multumesc!
geaninagula
==================

Cerere de rugaciune

* indicates required field

Powered by Fast Secure Contact Form5 Responses to Cerere de rugaciune

 1. … traiesc o viata de sfintire, lupt cu toata puterea sa raman curat in cuget si in viata… dau dublu zeciuiala la adunare … asa am hotarat… evanghelizez foarte multi oameni prin harul DOMNULUI Isus… si totusi … sunt multe rugaciuni la care nu primesc raspuns. Nu stiu de ce.
  Chiar nu mai este nici un proroc al DOMNULUI sa-mi vorbeasca? … ocara daca ar fi… si ash fi fericit… numai DOMNUL sa-mi vorbeasca. AM datorii de ani de zile….urmeaza sa fiu evacuat din casa nationalizata unde am stat pana acum …nu am o sotie… imi este greu … sunt SARAC material. Nu ma plang impotriva DOMNULUI… El este drept ORICE ar face… doar va cer ajutorul in rugaciune…ajutorul material nu am curajul sa va cer, nu vreau sa ajung anatema.
  Va rog rugati-va ….pentru mine… sunt obosit.

 2. sant fr STELIAN DORESC SA VA RUGATI PENTRU FAMILIA NOASTRA AVEM NEVOIE DE INTERVENTIA LUI DUMNEZEU AN VIATA NOASTRA CU MAI MULTE CERERI CARE DORIM CA FAMILIE SA FIE REZOLVATE ..1 LOC DE MUNCA STABIL .2 FINANCIAR PENTRU BULETIN SI ALTELE .3 SA NE PREGATEASCA SI NOUA DUNEZEU O CASA ANOASTRA .4SI PENTRU MULT CREDINTA SI STATORNICIE LANGA DUMNEZEU AMIN VA MULTUMIM PENTRU TOTI CARE VA RUGATI PENTRU NOI AMI DORESC SA POT MARTURISI AN CURAND CA BUNUL DUMNEZEU A LUCRAT LA ACESTE CERERI AMIN

 3. Avatar Rusu Silviu
  Rusu Silviu says:

  Iubiti frati si surori,va rog sa va alaturati in rugaciune impreuna cu mine,sa cerem Impreuna,ca Domnul Dumnezeu sa ma binecuvinteze in drumul lung pe care il voi parcurge cu masina din Timisoara in Germania,in seara aceasta..Fie ca Domnul ISUS sa ma protejeze ,sa-mi daruiasca un drum usor,lin,sa ma pastreze in Mana Sa,ca sa fiu in siguranta si sa-mi daruiasca sanatate, pace,indrumare si protectie!Va rog sa va rugati alaturi de mine!Va multumesc!
  Laudat sa fie ISUS!

 4. Avatar daniela
  daniela says:

  va rog sa va rugati pentru nora mea andra trece printro incercare grea a cazut in pacatul curviei ,va rog rugativa pentru ea si-a parasit familia ,fiti cu mine in ruga ciune are nevoie de rugaciune ,si pentru fiul meu sai dea domnul putere duh de iertare si pace domnul sa va binecuvinteze