Post si rugaciune pentru mass-media

Dragi prieteni,

Am primit aceasta propunere de la colegul meu de la Radio Vocea Evangheliei din Timisoara, si va incurajez sa o adoptati si dvs. Ioan Ciobota este realizatorul emisiunii de radio “Vieti Transformate” si este un jurnalist crestin respectat si apreciat. Personal cred ca mass media in general, dar in special mass media crestina este exagerat de neglijata de credinciosi si biserici. Este timpul sa ne unim in post si rugaciune pana nu este prea tarziu. In opinia mea mass media seculara este cel mai agresiv si periculos dusman al societatii moderne. Interesant este ca a devenit atat de puternica incat a penetrat majoritatea locuintelor de pe glob prin satelit, televisiune si internet. De cele mai multe ori televizorul si calculatorul ocupa loc de cinste in casele noastre si ne cucereste o mare parte din timpul nostru pretios, zilnic. Realitatea este ca mass media are o influenta foarte mare asupra noastra. E timpul sa ne unim in rugaciune si sa luptam pentru mass media in general, dar mai ales pentru mass media crestina care acum este in prag de faliment.

Un slujitor in mass media crestina.

Petru Amarei

******************

Post si rugaciune pentru mass-media in ziua de 08 a fiecarei luni

Mass-media este de multe ori prima putere a unei natiuni.

Mass-media da tonul in moda, politica, barfe mondene, sport, economie, aparare, etc.

Din pacate, mass-media da tonul si in morala, etica si principii de viata.

Mass-media influenteaza copii, tineri, adulti, batrani, familii, caractere si destine.

Mass-media este…, mass-media da tonul…, mass-media influenteaza…, etc, adaugati voi tot ce mai credeti…

Dat fiind impactul major al mass-mediei, va invitam ca in ziua de 08 a fiecarei luni sa tinem cu totii post si rugaciune in mod special pentru mass-media.

Va rugam sa publicati aceasta invitatie pe Internet, in Biserici, in mass-media, oriunde puteti, si va rugam sa-i chemati si sa-i invitati la o zi de rugaciune in data de 08 a fiecarei luni pe toti cei care doresc acest lucru, indiferent daca sunt sau nu sunt implicati in mass-media.

Fiti binecuvantati.

sursa: http://ioanciobota.wordpress.com/