Perspectiva profetica 2012

Perspectiva profetica 2012

1 Ianuarie 2012

*******

*******

*******

Rev. Dr. Lazar Gog
Senior Pastor

====================================

sursa

EMANUEL ROMANIAN CHURCH OF GOD


 

3 Responses to Perspectiva profetica 2012

 1. Teologii ce doresc sa atraga pe cei lesne crezatori si sa profite de ei, expun interpretari indraznete si fanteziste, deschid prin predicile lor subiecte de senzatie, dar crestinii maturi in cunoasterea Cuvantului si a profetiilor biblice ajung sa fie ca cei din Bereea, ei inteleg mesajul Scripturii si nu se lasa amagiti. In 2 Petru capitolul 3 gasim scris: “v.10. Ziua Domnului, insa, va veni ca un hot. In ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile ceresti se vor topi de mare caldura, si pamantul, cu tot ce este pe el, va arde. …” Si sa nu uitam ce este scris in Ev. Matei 24: “v.24. Caci se vor scula hristosi mincinosi si proroci mincinosi; vor face semne mari si minuni, pana acolo incat sa insele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi.” Deci sa nu ne lasam amagiti de astfel de interpretari ci mai degraba sa credem ce este scris in Sfintele Scripturi fiindca Duhul Sfant certifica prin Ap. Pavel: “v.16. Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, 17. pentru ca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”

 2. Eu deja mi-am spus parerea in legatura cu aceste “perspective profetice” pe blogul “penticostalismul azi”. Imi pare rau ca fr. Gog, un om cu atatea cunostinte si experiente in lucrarea Domnului, s-a lasat influentat de acele prevestiri venite dintr-o lume pagana. Nu cred ca Cel Atotputernic il lasa pe cel rau sa aiba acces la “dosarele” Lui secrete. Da, el stie ca mai are putina vreme, si ca sfarsitul ii este aproape, dar ce poate el face e sa duca lumea in eroare (ca si anul trecut in cazul “Harold Camping”), ca oamenii sa nu mai creada nimic, si sa nu mai ia in serios avertismentele Bibliei. (stiti povesrea cu… “vine lupul” si n-a venit, iarasi “vine lupul” si n-a venit, iar atunci cand lupul chiar a venit, satenii nu l-au mai crezut)

  Chiar daca ne parvin unele informatii sau documente venite din imparatia intunerecului, ca si acelea expuse de fr. pastor L. Gog, prin proorocul Isaia (44-25) Domnul spune: “Eu zadarnicesc SEMNELE proorocilor mincinosi, si arat ca inselatori pe ghicitori; fac pe cei intelepti sa dea inapoi, si le prefac stiinta in nebunie. Dar intaresc cuvantul robului Meu, si implinesc ce proorocesc trimisii Mei….”
  Domnul are inca lucrari de facut, si mai sunt suflete care trebuiesc salvate, vorba cantecului:

  E timpul potrivit printre popoare
  Mai sunt in zgura inca mari comori
  Isus mai cheama oameni in lucrare
  Sa fie toti cu El biruitori……..GBY

 3. Daca toata creatia este de 6000 de ani si o stea moare in citeva zeci de milioane de ani atunci CINE A VAZUT O STEA CUM MOARE SI IN CE SE TRANSFORMA?
  Biblia noastra spune ca uriasii erau pe pamint in vremurile acelea si chiar si dupa (Geneza 6:4), CUM URIASII SINT REZULTATUL ACELOR INCRUCISARI INTRE FII LUI DUMNEZEU SI FEMEIILE DE PE PAMINT?
  Sa nu mai vorbim de RAPIRE, CITITI 2TESALONICENI 2:1-17.
  SI IN MOD SPECIAL DESPRE BALIVERNELE CARE VIN DIN LUMEA PAGINA CARE STIM CA ESTE CONDUSA DE SATAN CARE ESTE TATAL MINCIUNII NICI NU AR TREBUII SA SE AMINTEASCA DE LA MICROFOANELE UNEI BISERICI.
  NOI AVEM, DEOARECE AM PRIMIT TOT CEEA CE PRIVESTE VITA SI EVLAVIA, SA FOLOSIM DECI CE AVEM PRIN CALAUZIREA DUHULI SFINT.