Nevoie de rugaciune

MESAJUL FRATELUI LUIGI MITOI DESPRE STAREA DE SANATATE A SOREI CARMEN MITOI 

From: Luigi Mitoi
Sent: 04/26/2012 12:58 PM
To: Petru Amarei
Subject: RE: Nevoie de rugaciune

Astazi am fost la spital cu Carmen si am vrut sa impartasesc cu voi vestea buna, de care Domnul nostru drag si bun ne-a facut parte.

Prima vizita a fost la plastic surgery si el a fost placut impresionat de mersul pozitiv al lucrurilor. A spus sa mai mergem la el peste un an.

A doua vizita a fost la oncolog, prima noastra intalnire cu el. Ne-a spus ca nu este nevoie de chimoterapie sau radiatii. In mod miraculos tumoarea s-a redus la gradul unu, de la biopsie la operatie (interval de aproximativ doua luni). Tumoarea a fost neagresiva si foarte sensibila la actiunea de vindecare a sistemului imun. Ne-a spus sa mergem la el dupa 3, 4 luni de zile. si i-a dat doar o pastila pe zi de micsorare a producerii si actiunii estrogen (produs in exces, hraneste celulele canceroase).

Ne-am intors acasa bucurosi, slavindu-l pe Imparatul si Medicul nostru scump, care a vindecat-o si a binecuvantat-o pe Carmen.

Va multumim pentru ajutor si prietenie, pentru ca ati stat alaturi de noi si ne-ati ajutat in rugaciune.

Cu respect, Luigi si Carmen M

Pastor Luigi Mitoi

Biserica Romana Penticostala Independenta Betania
www.bethany.cc

*******

RUGACIUNE PENTRU SORA CARMEN MITOI

 

Pastorul Luigi Mitoi ne solicita sprijin in rugaciune. Invitam comunitatea crestina sa ne unim in rugaciune pentru vindecarea sorei Carmen Mitoi.

 

Va multumim!

 

==== MESAJ EMAIL====

From: Luigi Mitoi

Sent: 01/20/2012 11:36 AM
To: …pa@romaniantv.org; …
Subject: Nevoie de rugaciune

 

Fiti binecuvantati

Trecem printr-o incercare cu familia noastra, Carmen, sotia mea, are cancer malign la san. Rugati-va pentru noi si spuneti si altor sfinti/biserici sa ne fie alaturi in rugaciune. Noi ne incredem in Domnul, care este Dumnezeul nostru, ca El face rana si tot El o vindeca.

 

Salutari tuturor din partea noastra.

 

Cu pretuire Luigi si Carmen Mitoi
Pastor Luigi Mitoi
Biserica Romana Penticostala Independenta Betania
www.bethany.cc

3 Responses to Nevoie de rugaciune

 1. Avatar lucia werner-demidov
  lucia werner-demidov says:

  Pe Pastorul Mitoi l-am descoperit deunazi cautand febril si cu hotarare partasie virtuala cu Dumnezeu, eu si ai mei aflandu-ne de curand stramutati in Germania intr-o zona destul de izolata evganghelic. Pastorul nu stie, dar de 2 saptamani e prezent aproape non-stop in casca mp3-ului meu prin care curg predicile dumnealui ostoindu-mi dorul dupa Cuvant de Dumnezeu in romaneste. I-am inregistrat aproape toate mesajele. Si nu sunt putine. Si acest lucru este extraordinar pentru mine, nu ma pot satura de ele. Am cautat sa gesesc cate ceva despre omul Mitoi, cel atat de prezent in mintea mea in aceasta perioada.
  Asa am gasit acest mesaj al dvs si cum intentionam de ceva zile sa o fac, fara sa stiu de necaz, ii voi transmite dumnealui si sotiei, aici, aceste ganduri si pe care, cumva, prin dl Amarei, ar putea ajunge la dumnealui ca o sustinere si intarire pornita la indemnul Duhului care ma indeamna sa scriu aceste lucruri:

  Flacara de cuvinte in care ardeti pentru noi ca si cand ACEASTA CLIPA ar fi ultima spre a ne salva din Iazul de Foc nu putea sa ramana indiferenta Vrajmasului! Boala lui Carmen este arma cu care el incearca sa va striveasca vointa si hotararea cu care va faceti treaba atat de bine si de roditor. Daca nu va da roada arma asta, va cauta alta! Si alta!…Cunoscandu-va in harul lui Dumnezeu sunt convinsa ca armele asta dracesti nu vor avea deloc efect asupra dvs, insa cu atat mai mult sa stiti ca eu, a mei si altii ca noi va dorim in continuare la amvon cu sulita dreptatii aruncata spre Satan!
  Carmen, te vei face bine, mama mea a trait o viata cu o tumora canceroasa extirpata de la un san. Acum are 74 de ani si o metastaza usoara si aproape fireasca. Si stii ceva? De 2 luni de cand pastorul din Tulcea Aurel Gacea i-a recomandat sa audieze in fiecare dumninca emisiunea Pastorul cel Bun la televizor- cu sotul dumitale- ea se simte aproape de neinteles din zi in zi, din ce in ce mai bine.
  Dumnezeu exista! Truditi mai departe, seceratori In numele Tatalui, Fiului si Sfantului Duh, amin!
  Si pentru biserica Bethany din Chicago:
  “Vrednic pastor, fericita biserica!”

 2. DOMNUL sa te aibe sub paza lui sora Carmen.Cine crede in DOMNUL si alearga pe cararea credintei are si multe incercari si valuri.De multe ori ,noi oamenii ne dorim ca viata sa decurga normal si fara evenimente,dar asta ii viata paminteasca scurta si de multe ori grea.Nu ne putem noi opune vointei celui de sus.Noi avem singura datorie sa ne rugam unii pentru altii,sa ne sprijinim unii pe altii ,ca cel de sus sa ne vada buni credinciosi.Pentru fiecare vine ziua incercarilor ,dar sa nu uitam ca avem un TATA sus care ne iubeste.
  DOMNUL SA II FIE UN MEDIC MINUNAT PENTRU SORA CARMEN.
  DOMNUL SA FIE APROAPE DE FAMILIA MITOI.

 3. Avatar daniela codreanu
  daniela codreanu says:

  FRATE LUIGI,domnul va iubeste pe dv si fam dv sa va aiba vesnic in grija lui si in paza lui eu sunt de 2 anii in franta fara casa domnului pt ca aici in nantes unde stau eu nu este o biserica pt romani crestini dar casa domnului di domnul este in fiecare zi in casa mea prin intermediul internetului si cu bunatatea domnului si slava lui mare pe care mi-a dat-o sa va cunosc pe dv si cuvantul domnului sa-l ascult zilnic prin dv.Domnul sa va tina vesnic sanators pe dv si fam dv nu va puneti nadejdea in el pt ca el e singurul ce poate salva ,el ne-a creat.Stiti de multe ori m-am gandit ca problemele mele sunt mari si grele si azi e tot o zi in care gandesc la fel ,eu am plecat din romania de 2 anii in 2010 pt ca nu mai pot sa-mi platesc retele la apartamentul cumparat prin credit de la banca ,de atunci ma-n ales cu mai multe datori adica dobanzi si sa mai departe stiti dv cum e fiind neplatite din 2010 o firma recuperatoare lea luat am mai pus ceva bani adica sa ajuns pe la 150 mii eur si asa eu sotul si 2 copii nu mai avem casa .DAR cand ma uit la necazul dv ,ma rog domnului pt sanatatea sotiei dv a fam dv si slavesc pe domnul e adevarat cu o grea suferinta in suflet dar cu o mare credinta ca el stie prin ce trece pe fiiecare si de ce si ii multumesc prin ce trec eu si fam mea .stiu ca domnul nostru e mare bun si are mila de fiecare .asa sa va ajute bunul dumnezeu si in numele domnului Isus ma voi ruga pt dumneavoastra si fam dv ca vesnic cuvantul domnului sa fie viu prin graiul dv.DUMNEZEU SA VA AIBA IN PAZA LUI VESNIC.AMIN