Mesaj de Sarbatori – deputat Mircea Lubanovici

Sarbatoarea Nasterii Mantuitorului nostru Isus Hristos este momentul care vesteste iubirea divina si ne arata dragostea nesfarsita si minunata a lui Dumnezeu-Tatal pentru lume, indemnandu-ne in ciuda dificultatilor vietii, la bucurie si speranta. Ea readuce in prim plan valorile general-umane, prin excelenta valori crestine si democratice – toleranta, respectul, sentimentul responsabilitatii si simtul datoriei in viata publica, fata de comunitate si de viitorul ei.

 

 

 

Eveniment unic in istoria omenirii, Nasterea Domnului nostru Isus este motiv de bucurie pentru toata lumea crestina, dar, totodata, o invitatie pentru a face mai mult loc lui Dumnezeu, in vietile noastre si in societate.

 

Fie ca aceasta mare Sarbatoare de suflet sa prilejuiasca tuturor romanilor, din tara si de pretutindeni, regasirea sensului profund al unitatii si solidaritatii nationale, puterea de a spera si de a implini impreuna binele comun  – de care societatea noastra are atata nevoie. Sa ramanem uniti in idealul de a ne sluji cu cinste tara si poporul, sa privim cu incredere spre viitor, pentru a putea face fata tuturor provocarilor si sa fim mereu mandri de identitatea noastra nationala!

 

In aceasta lume fragila, amenintata in continuare de criza economica si morala si marcata de conflicte majore, fie ca Nasterea Mantuitorului sa deschida perspective de pace si progres autentic, sa promoveze stabilitatea politica si sociala in lume.

 

Cu acest prilej, doresc sa transmit din inima, tuturor romanilor, cele mai calde urari de bine, de sanatate si fericire, iar anul 2012 sa fie un an plin de binecuvantari si impliniri!
Cu aleasa pretuire,

 

Mircea Lubanovici

 

Deputat in Parlamentul Romaniei
Colegiul 3 – Diaspora