George W. Galis IN MEMORIAM

 George W. Galis – In Memoriam.

Un segment special dedicat acestui mare om al credintei,

la stirile RCTV Chicago cu Annie Amarei

Pastorul George W. Galis

1936 – 2011

Sincere condoleante!

RTN Chicago

George Galis Funeral Service LIVE

Nov. 20, Sunday @5:00PM First Service
Nov. 21, Monday night @7PM – Second Service
Nov. 22, Tuesday @10:00AM – Funeral Service
All services held in the Philadelphia Church Sanctuary

1713 W. Sunnyside Achicago, IL (Paulina/Sunnyside)
You are invited.

======================================

Despartirea de pastorul Galis ne intristeaza, dar convingerea ca langa Dumnezeu e mai bine ne linisteste. Avem speranta revederi in glorie, si amintirile frumoase petrecute impreuna pe pamant. Pastorul Galis a fost un sprijin pentru multi emigranti romani, inclusiv familia noastra; un bun prieten, un om de sacrificiu pentru Biserica Domnului, un mentor, si un luptator pentru cauza Evangheliei. A fost si va ramane pentru multi dintre noi un exemplu de lider crestin puternic si intelept. Dumnezeu sa mangaie familia Galis si sa-i binecuvateze pe toti urmasii lui asa cum numai El stie si poate! La revedere frate Galis!

 

Petru & Annie Amarei

2 Responses to George W. Galis IN MEMORIAM

 1. Despartirea de pastorul Galis ne intristeaza, dar convingerea ca langa Dumnezeu e mai bine ne linisteste. Avem speranta revederi in glorie, si amintirile frumoase petrecute impreuna pe pamant. Pastorul Galis a fost un sprijin pentru multi emigranti romani, inclusiv familia noastra; un bun prieten, un om de sacrificiu pentru Biserica Domnului, un mentor, si un luptator pentru cauza Evangheliei. A fost si va ramane pentru multi dintre noi un exemplu de lider crestin puternic si intelept. Dumnezeu sa mangaie familia Galis si sa-i binecuvateze pe toti urmasii lui asa cum numai El stie si poate! La revedere frate Galis!

 2. Avatar Ioan-Nelu Cintean
  Ioan-Nelu Cintean says:

  Nov 19,2011
  Nu ma pot abtine,sa nu scriu,macar cateva cuvinte la adresa acestui OM MARE A LUI DUMNEZEU care a fost George W.Galis. Curticean fiind l-am cunoscut inca din anii 1965-1970..Cand am sosit in State,(Nov 1990) si l-am reintalnit in Chicago,a fost o mare bucurie si binecuvantare pentru mine. Atunci mi-a facut si mie CADOU,cateva carti foarte valoroase (in jur de $300 ) carti, care au fost de un mare ajutor in cei 21 ani de pastorire, in biserica baptista HARUL din Sacramento,California.Un asemenea OM ,nu se poate uita!! .Memoria Dansului ,va fi o mare binecuvantare,pentru toti aceia care l-au cunoscut.
  La revedere in vesnicii frate George!!
  IOAN -Nelu Cintean -fost Vicepresedinte al Asociatiei Baptiste Romane din America si Canada(2009-2011)