Anunt Umanitar!

Am aflat dupa publicarea acestui anunt ca rudele au fost identificate!

Tatal, o matusa si o verisoara.

Anunt Umanitar!

Se cauta familia sau rudele lui Ciprian Rosu

Ciprian Rosu (30 de ani), decedat la Tempe, Arizona, la 12 ianuarie 2011. Trupul neinsufletit se afla la Harper Funeral Home, telefon 602 234 3961. L-a cunoscut cineva?

A trecut o luna de zile de la deces si inca nu s-au gasit rudele si nu au aparut informatii suplimentare. Din acest motiv presupunem ca nu are rude in SUA, iar rudele din Romania nu au aflat ca Ciprian a decedat. S-au trimis informatiile la ziarele romanesti din SUA si la cateva din tara. Speram ca in acest fel sa i se gaseasca familia si sa ajutam sa fie inhumat.

In aceasta dimineata s-a semnalat cazul si Ambasadei Romaniei la Washington D.C. cu rugamintea de a se implica in solutionarea acestui caz. Daca in timpul sederii sale in SUA, Ciprian Rosu a apelat la serviciile ambasadei sau ale unui consulat romanesc din SUA, ar trebui sa existe in arhivele lor mai multe date despre decedat, eventual o adresa din Romania sau macar orasul lui de provenienta.

In cartea de oaspeti deschisa de Harper Funeral Home din AZ nu exista nici un mesaj postat in memoria lui Ciprian Rosu. Harper Funeral Home a specificat ca aceasta carte de oaspeti va ramane deschisa pana la data de 3 martie 2011.

Anuntul despre Ciprian Rosu se gaseste la adresa:

http://www.legacy.com/obituaries/azcentral/obituary.aspx?n=ciprian-rosu&pid=148312984

Rosu, Ciprian
30 of Tempe, AZ, passed away January 12, 2011. If you have any information regarding this person please contact Harper Funeral Home 602-243-3961.

sursa: http://www.rousa.blogspot.com/

2 Responses to Anunt Umanitar!

 1. Avatar MERI PROTEA
  MERI PROTEA says:

  fiti Binecuvintti toti cei ce lucrati ptr Domnul
  Ma Numesc Meri protea ,ma ocup de cazurile sociale si cele mai intunecate probleme ale fratilor ……..cunosc fam Rosu din arad de aceea doresc daca se poate mai multe info despre Rosu Ciprean sau cel putin daca se stie din ce zona a tarii este??
  daca nu s-a gasit nici un indiciu rog respectos pe cei ce citesc si au mai multe detalii sa ma informeze ,eu incep o ancheta cu ceea ce cunosc si stiu.
  dumnezeu sa rasplatesca celor ce s-au ingrizit de trupul lui in nefiinta.astept info
  Salutarii sfinte din romania timisoara si Caras-severin

 2. Jurnalistii romani din SUA, impreuna cu Ambasada Romaniei la Washington D.C si Consulatul General al Romaniei de la Los Angeles, au identificat familia decedatului la Galati.

  Ulterior, autoritatile romane impreuna cu autoritatile americane si casa funerara unde a fost depus trupul neinsufletit, au reusit sa solutioneze cazul, la sfarsitul lunii februarie.

  Date suplimentare despre nefericitul eveniment sunt disponibile in editia online a ziarului Gandacul de Colorado:

  http://www.gandaculdecolorado.com/dosar/6-dosar/1888-cazul-ciprian-rosu-un-roman-decedat-in-arizona-in-conditii-neelucidate

  Multumim pentru interes.