A murit pastorul George W. Galis

 Mesajul Deputatului Mircea Lubanovici
In Memoriam – George W Galis

 

Download (PDF, 154KB)

 ANUNT IMPORTANT!

Bishop George W. Galis, a man of God, spiritual father and a genuine friend went to be with the Lord. Our loss is heaven’s gain.
Condolences to the family. We pray for them. You could express your thoughts here.  

Rev. Florin T. Cimpean

GEORGE W. GALIS

August 1, 1936 – November 14, 2011

Anuntam cu durere in suflet ca in noaptea de 14 noiembrie, 2011 pastorul Geroge W. Galis a plecat la cele vesnice.

Sincere condoleante familiei si prietenilor!

*******

Here are the details for the funeral arrangement for Bishop George W. Galis:
Nov. 20, Sunday @5:00PM First Service
Nov. 21, Monday night @7PM – Second Service
Nov. 22, Tuesday @10:00AM – Funeral Service
All services held in the Philadelphia Church Sanctuary

1713 W. Sunnyside Achicago, IL (Paulina/Sunnyside)
You are invited.

*******

Un segment special dedicat acestui mare om al credintei,

la stirile RCTV Chicago cu Annie Amarei

 

Despartirea de pastorul Galis ne intristeaza, dar convingerea ca langa Dumnezeu e mai bine ne linisteste. Avem speranta revederi in glorie, si amintirile frumoase petrecute impreuna pe pamant. Pastorul Galis a fost un sprijin pentru multi emigranti romani, inclusiv familia noastra, un bun prieten, un om de sacrificiu pentru Biserica Domnului, un mentor, si un luptator pentru cauza Evangheliei. A fost si va ramane pentru multi dintre noi un exemplu de lider crestin puternic si intelept. Dumnezeu sa mangaie familia Galis si sa-i binecuvateze pe toti urmasii lui asa cum numai El stie si poate! La revedere frate Galis!

Petru & Annie Amarei

George Galis la TVRi

 George Galis la RTN Chicago

 

Salut de Craciun George W. Galis Decembrie 2009

 

3 Responses to A murit pastorul George W. Galis

  1. Avatar Constantine Coca
    Constantine Coca says:

    Pastor Galis baptized me in water almost 32 years ago, in a lake outside of Chicago, that is something that one always remembers… a precious brother who fought the good fight, finished the race, and kept the faith… praying that the Lord comforts his family.

  2. Despartirea de pastorul Galis ne intristeaza, dar convingerea ca langa Dumnezeu e mai bine ne linisteste. Avem speranta revederi in glorie, si amintirile frumoase petrecute impreuna pe pamant. Pastorul Galis a fost un sprijin pentru multi emigranti romani, inclusiv familia noastra, un bun prieten, un om de sacrificiu pentru Biserica Domnului, un mentor, si un luptator pentru cauza Evangheliei. A fost si va ramane pentru multi dintre noi un exemplu de lider crestin puternic si intelept. Dumnezeu sa mangaie familia Galis si sa-i binecuvateze pe toti urmasii lui asa cum numai El stie si poate! La revedere frate Galis!

  3. Anul 1983 a fost anul imigratiei familiei SOPT in CHICAGO Fratele GEORGE GALIS ne-a fost pastor dar a fost pentru familia numeroasa SOPT un mare sprijin, ajutor la vreme de necaz in acest oras din AMERICA va raminea pentru totdeauna faptele familiei GALIS scrise in arhiva marelui STAPIN DOMULUI NOSTRU ISUS HRISTOS -FAMILIA FRATELUI GEORGE GALIS a fost foarte legata cu familia SOPT din BISERICA PHILADELPHIA din CHICAGO pot adauga aici chiar toata BISERICA PHILADELPHIA a fost unita la bucuri si la necazurii asa trebuie sa fie trupul lui ISUS HRISTOS .PASTORUL FONDATOR GEORGE GALIS a avut experentia vietii traite in comunitatea ROMANA din AMERICA dar peste toate a fost experentele cu MINTUITORUL fr. GEORGE este in cer cu DOMNUL acum .CONDOLIANTE din partea fam. SOPT RAMINETII CU MARELE STAPIN ISUS AMIN.