About

Welcome to our video blog. This is where you can view many of our new television programs and express your opinions. We value your opinions and appreciate your comments. We encourage you to make comments and suggestions. Thank you. Romanian Television Network (RTN) is the broadcaster of the Romanian language television programs including “Face to face”. The broadcast has been on the air since April 1994.

*** ROMANIAN TELEVISION NETWORK

3707 W. Montrose Ave. Chicago, IL 60618

Tel: 773-267-0007 Fax: 773-267-0008

email: pa@romaniantv.com

Petru Amarei, President

Creative Commons License
RTN Chicago by Petru Amarei is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Permissions beyond the scope of this license may be available at www.rtnchicago.com.

About, 6.6 out of 10 based on 9 ratings

7 Responses to About

 1. We appreciate all our supporters and viewers. Please make a comment or suggestion on this video blog.

 2. La sondajul despre cartea “Rascumpararea memoriei” nu apar butoanele pentru votare.

  Am deschis cu Mozilla si cu Internet Explorer.

 3. Butoanele apar numai daca nu ati votat niciodata de pe IP-ul pe care sunteti logat. Aveti dreptul la un singur vot pe IP. Va rog incercati sa accesati pe un alt calculator cu IP diferit.

 4. nu sint de acord cu cartea desii nu am ajuns in posesia ei , si nici NU o doresc DACA voi judeca-ti , veti fi judecati cu aceasi judecata asa spune BIBLIA , JUDECATA e a lui DUMNEZEU nu a noastra, condamn foarte tare pe Vasile Croitor si toti colaboratorii lui , si pe toti cei care l-au ajutat sa o vinda , daca a vrut sa-si deschida o afacere sa faca $$$ trbuia sa caute o alta cale , camai tirziu cu aceasta carte altii il vor judeca si apoi si DUMNEZEU

  Pentru faptul ca a publicat aceasta carte a facut de rusine cultul Penticontal si a deschis o poarta de hula pentru crestinii penticostali , propunearea mea este sa nu mai functioneze ca slujitor in nici o biserica , el condamna ca altii au turnat fratii la securitate , dar el ce a facut ???? a turnat in gura lumii pe toti fratii de pe intreg pamintul, si pedeapsa lui va fi aspra

 5. Avatar George W.Galis
  George W.Galis says:

  Sora Mariana,Dumnezeu prin fratele Vasile Croitorul a inceput sa judece si in biserica Penticostala
  asa cum spun Scripturile: Judecata incepe din Casa lui Dumnezeu. Adica Biserica. Judecata nu
  s-a terminat. Cat despre noi este sa traim in sfintenie in orice vrem si in orice imprejurare.

 6. Sora Mariana,te rog citeste inca odata comentariul postat si vei observa cita judecata este in el cu privire la autorul acelei carti. Cum dar condamni pe unii pentru lucruri care le faci ?!….
  Inca un lucru.Nu-ti inteleg afirmatia:”nu sint de acord cu cartea desii nu am ajuns in posesia ei”. Intelectiual nu stiu cum poate cineva sa nu fie de acord cu ceea ce nu cunoaste. Eu nu sint penticostal ca si apartenenta omeneasca,dar iubesc multii prieteni penticostali pe care ii am fiindca si eu cred ca si ei adevarurile biblice cu privire la Dumnezeu Duhul Sfint.
  Cred ca nu-i deloc intelept sa-ti incarci sufletul cu lucruri pe care nu le cunosti si mai mult nici nu le poti schimba. Eu am citit cartea si vreau sa te asigur ca sufletul meu s-a inviorat vazind pe paginile cartii ,amintite nume ale fratilor penticostali care au suferit progoana pentru Domnul Isus.Pe unii din frati i-am cunoscut perosonal si am avut timp de cer impreuna cu ei. Deci ,pentru mine ,citirea cartii a fost o lectura binecuvintata. Cit priveste persoanele incriminate ar fii bine sa citesti cartea si sa vezi cu proprii tai ochi ce lucrare DREAPTA a facut autorul cartii in cele scrisede el.
  Cu sfiala si dragoste iti doresc mult har si binecuvintare din partea Domnului Isus Hristos.

  Este punctul meu de vedere si nu-l impun numanui,ci doresc sa ajut la intelegearea in intregime a unui lucru a unui adevar.Iti doresc mult har si binecuvintare in cautarea si trairea ADEVARULUI.

 7. Avatar PASCARIU RELU
  PASCARIU RELU says:

  vreau sa cunosc mai mult despre mine ….sunt un adevarat om, al lui Dumnezeu daca profetesc in tipar mitologic …asa cum se mai exprima fratii edi constantinescu si sorin petrof din cronici . tv?